ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مؤدیان رایگان شد!

ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مؤدیان رایگان

همان‌طور که می‌دانید بر اساس ماده 169 قانون مالیات‌های مستقیم دولت تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی را موظف کرده تا نسبت به صدور صورتحساب‌های الکترونیکی معاملات خود اقدام نمایند. اما آیا می‌دانید ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مؤدیان رایگان است؟!

از اوایل سال 1402 دولت طرح عملیاتی کردن قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان را کلید زد. این به صورت خلاصه برای آن طرح ریزی شده تا ساز و کار بهتری برای جمع‌آوری مالیات از مؤدیان پیاده سازی کند و جلوی فرارهای مالیاتی بسیاری که در کشور ما رایج است را بگیرد.

به موجب این قانون از این پس به جای اینکه سازمان امور مالیاتی وظیفه رسیدگی به تمامی پرونده‌های مالیاتی را به عهده داشته باشد، بیشتر نقش ناظر پیدا کرده و خود مؤدیان را موظف می‌کند تا کار ارسال فاکتورهای فروش خود را انجام دهند. از این طریق هم حجم کاری اداره مالیات کمتر می‌شود هم دقت رصدهای مالیاتی بالاتر می‌رود و هم خطاهای محاسبات مالیاتی کاهش پیدا می‌کند.

برای آشنایی بیشتر با صورتحساب های الکترونیکی توصیه می‌کنیم این مقاله را مطالعه کنید.

فواید و مضرات این طرح اجرایی تا کنون بارها مورد بحث و بررسی قرار گرفته اما آنچه مسلم است موفقیت آمیز بودن این طرح اجرای مالیاتی است. آمارهای مالیاتی پس از اجرای این طرح به قدری خوب و فوق‌العاده بوده که دولت نزدیک به 50% برنامه بودجه سال آینده را از محل جمع‌آوری مالیات پیش‌بینی نموده است!

اما در این مقاله از وال بیل قصد نداریم در مورد مزایا و معایب قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان صحبت کنیم. بلکه هدفمان صحبت در مورد ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مؤدیان رایگان است.

ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مؤدیان رایگان شد
ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مؤدیان رایگان شد

ارسال صورتحساب‌های الکترونیکی

بر اساس ماده 169 قانون مالیات‌های مستقیم ارسال صورتحساب‌های الکترونیکی توسط مؤدیان مشمول مالیات اجباری و الزامی است. هرکس از این قانون سرباز بزند مشمول جرائم مالیاتی خواهد شد.

برای آشنایی کامل توصیه می‌کنیم مقاله جریمه عدم ارسال صورتحساب الکترونیکی را مطالعه کنید.

صورتحساب الکترونیکی در واقع همان فاکتورهای فروشی است که واحدهای اقتصادی معمولاً در قالب فاکتور دست نوشت یا فایل اکسل صادر می‌کنند. اما صورتحساب‌های الکترونیکی دارای یک فرم استاندارد هستند. به عبارت دیگر، اداره مالیات از مؤدیان خواسته تا از این پس فاکتورهای خود را در قالب‌های استانداردی که در اختیارشان قرار می‌دهد صادر کرده و بعد برای سازمان امور مالیاتی ارسال کنند.

صورتحساب‌های الکترونیکی خود به 3 نوع اول (عمده فروشی)، دوم (خرده فروشی) و سوم (دستگاه کارتخوان) تقسیم‌بندی می‌شوند. البته علاوه بر دسته‌بندی کلی، الگوهای متنوعی برای این صورتحساب‌های وجود دارد. هر مؤدی باید متناسب با نوع کسب و کار خود نوع  و الگوی مناسب صورتحساب الکترونیکی را صادر و ارسال نماید.

برای آشنایی با انواع صورتحساب الکترونیک بهتر است به این مطلب مراجعه کنید.

ارسال صورتحساب‌های الکترونیکی خود به دو شیوه مستقیم و غیرمستقیم انجام می‌شود. به این صورت که شما یا باید فایل‌های اکسل استاندارد فاکتورهای فروش خود را در سامانه مؤدیان ثبت کنید، یا از طریق سامانه‌های دولتی و غیر دولتی مستقیماً در خود برنامه فاکتورهای خود را صادر کنید و نیازی به فایل اکسل نداشته باشید.

سازمان امور مالیاتی راهکارهای مختلفی را نیز برای ارسال صورتحساب‌های الکترونیکی (در هر دو روش) پیش پای مؤدیان قرار داده است. شما می‌توانید از 3 طریق صورتحساب‌های خود را برای اداره مالیات ارسال کنید:

  • سامانه‌های دولتی
  • شرکت‌های معتمد مالیاتی
  • پلتفرم‌های واسط

در این بین کار کردن با سامانه‌های دولتی معمولاً کمی سخت و زمان‌بر است. این سامانه‌ها نه رابط کاربری مناسبی دارند و نه سرعتشان مناسب است. خود دولت نسبت به این موضوع واقف بوده و از این رو چند شرکت معتمد مالیاتی را نیز به مؤدیان معرفی کرده است. شرکت‌های معتمد در واقع شرکت‌های نرم‌افزاری طرف قرارداد با سازمان امور مالیاتی هستند که می‌توانید صورتحساب‌های خود را رأی آن‌ها بفرستید، تا آن‌ها به جای شما کار ثبت و ارسالشان در سامانه مؤدیان را انجام دهند.

برای آشنایی بیشتر مقاله شرکت‌های معتمد مالیاتی را مطالعه کنید.

همکاری کردن با شرکت‌های معتمد مالیاتی راهکار بسیار آسان‌تری نسبت به استفاده از سامانه‌های دولتی است. با این وجود این شرکت‌ها برای مدیریت صورتحساب‌های الکترونیکی از شما وجوهی را دریافت می‌کنند.

ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مؤدیان رایگان با وال بیل
ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مؤدیان رایگان با وال بیل

ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مؤدیان رایگان از طریق وال بیل

راهکار سومی که پیش روی شما وجود دارد و شاید بهترین روش برای ارسال صورتحساب‌های الکترونیکی باشد، استفاده از پنل‌ها و پلتفرم‌های واسط مانند وال بیل است.

با استفاده از پکیج دوازده ماهه رایگان وال بیل عملاً می‌توانید بدون هیچ هزینه‌ای کار ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مؤدیان را انجام دهید!

وال بیل یک بستر آنلاین بسیار ساده طراحی کرده که مانند شرکت‌های معتمد شما می‌توانید از طریق آن صورتحساب‌های الکترونیکی خود را صادر و برای سازمان امور مالیات ارسال کنید.

پنل وال بیل رابط کاربری بسیار ساده‌ای دارد که شما می‌توانید با استفاده از آن حتی نرم افزارهای صدور فاکتور خود را کنار گذاشته و فاکتورهایی که در قالب استاندارد آن ثبت می‌کنید را خروجی بگیرید. این پنل امکان ارسال مستقیم فاکتورهایی که داخل آن صادر کرده‌اید، برای سامانه مؤدیان را هم دارد.

به عبارت ساده‌تر، پنل وال بیل به کارپوشه شخصی شما در سامانه مؤدیان متصل می‌شود و هر فاکتوری که داخل برنامه ایجاد می‌کنید را پس از تأیید برای سامانه مؤدیان ارسال می‌کند.

وال بیل پکیج‌های فروش مختلفی را در اختیار شما قرار می‌‌دهد. علاوه بر اینکه قیمت‌های وال بیل نسبت به سایر شرکت‌ها بسیار به‌صرفه‌تر است، شما می‌توانید از پکیج رایگان این شرکت نیز استفاده کنید. پکیج دوازده ماهه رایگان وال بیل به شما اجازه می دهد تا 10 فاکتور فروش را با سقف قیمت نامحدود، بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای برای سامانه مودیان ارسال کنید.

برای آشنایی بیشتر با پکیج‌های وال بیل بهتر است به صفحه قیمت‌ها مراجعه کنید.

علاوه بر این، وال بیل فایل‌های اکسل استاندارد صورتحساب‌های الکترونیکی را نیز در اختیار شما قرار می‌دهد. شما می‌توانید فاکتورهای خود را در این قالب‌ها صادر کرده و برای وال بیل ارسال کنید. ما این فاکتورها را در کارپوشه سامانه مؤدیان شما ثبت می‌کنیم. با استفاده از وال بیل می‌توانید خیالی آسوده از بابت ارسال صحیح و به موقع صورتحساب‌های الکترونیکی خود در سامانه مؤدیان داشته باشید.

مزیت‌های ارسال صورتحساب الکترونیکی با وال بیل

  • وال بیل نه‌تنها صورتحساب‌ها را به صورت اکسل از شما دریافت می‌کند، بلکه فرصت ثبت و ارسال مستقیم آن‌ها در سامانه مؤدیان را هم فراهم کرده است
  • وال بیل پکیج‌های رایگان مؤدیان مالیاتی در نظر گرفته است!
  • با استفاده از پنل وال بیل نیازی به همکاری با شرکت‌های معتمد وجود ندارد
  • با وال بیل نیازی به ثبت چندباره صورتحساب‌ها نیست
  • امکان ویرایش اطلاعات صورتحساب‌های ثبت شده وجود دارد
  • امکان اصلاح و ارسال مجدد صورتحساب‌های ارسال شده وجود دارد
  • امکان پیگیری تعداد و تاریخ صورتحساب‌های ارسال شده وجود دارد
آیا ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مؤدیان رایگان است
آیا ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مؤدیان رایگان است

سؤالات متداول

·         آیا می‌توان وال بیل را به نرم افزار شرکت هم متصل کرد؟

بله، شما می‌توانید API وال بیل را به عنوان یک ماژول تکمیلی به نرم افزارهای یکپارچه شرکتی متصل کنید و مستقیماً از طریق نرم‌افزار داخلی خود اقدام به صدور و ارسال صورتحساب‌های الکترونیکی خود کنید. همچنین امکان یکپارچه سازی وال بیل با بسیاری از نرم افزارهای حسابداری هم هست.

·         آیا می‌توانم از وال بیل به عنوان نرم افزار خودم استفاده کنیم؟

بله، شما می‌توانید وایت لیبل وال بیل را نیز خریداری کنید.

·         آیا وال بیل نرم افزار هم دارد؟

به زودی نرم‌افزار جداگانه و مستقل این پنل نیز در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت.

جمع‌بندی

قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان مشمولین مالیاتی را موظف کرده تا صورتحساب‌های الکترونیکی خود را ظرف چند روز بعد از انجام هر معامله برای سازمان امور مالیاتی ارسال کنند. این تحول بسیار بزرگ در نظام مالیاتی کشور است که همه را در بر می‌گیرد. با استفاده از پنل وال بیل ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مؤدیان رایگان است.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

مطالب مرتبط

در صورت درخواست مشاوره فرم ذیل را تکمیل نموده تا کارشناسان ما در کوتاه ترین زمان با شما تماس بگیرند.